• Vind hier en nu de leukste fashion items!
  • veel shoplezier!

Retourneren en ruilen

 

 

RETOURNEREN

Zijn de items niet helemaal wat je in gedachten had? Jammer, maar dit kan gebeuren. Lees hieronder hoe u uw bestelling kunt retourneren. Download het retourformulier/herroepingsformulier en vul deze volledig in, deze voeg je vervolgens bij je terugzending zodat wij op de hoogte zijn van jouw retour en we deze zo goed mogelijk kunnen verwerken. Vervolgens kun je de artikelen binnen 10 werkdagen (vanaf dat jij de bestelling ontvangen hebt) terug sturen naar onderstaand retouradres. Wanneer we jouw retour succesvol hebben ontvangen en deze aan de retourvoorwaarden voldoet, krijg je het bedrag binnen 10 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je de bestelling betaald hebt. 

 

RETOURVOORWAARDEN

- De producten dienen in oorspronkelijke staat te zijn (niet gedragen en onbeschadigd)

- Het artikel moet voorzien zijn van originele labels.

- De items dienen in de originele verpakking (het zij een degelijke verpakking) terug gestuurd te worden.

LET OP! Sale items mogen NIET geretourneerd of geruild worden! 

- Retourkosten zijn voor rekening van de consument

- Retourneren is op eigen risico; wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies van retourzendingen. Het is daarom altijd slim om je pakket retour te zenden met een trackingcode van Bpost, zodat je een bewijs van verzending hebt!        
                                                                                                    

RUILEN

Wil je een item ruilen voor iets anders? Dat kan. Je hebt opnieuw 10 werkdagen om je order te retourneren met hierbij het ingevuld retourformulier.  zodra wij deze ontvangen hebben zal je een persoonlijke code toegestuurd krijgen om te gebruiken op onze webshop.

 

RETOURADRES 

BASE-COAT

Mahoniestraat 9

3530 Houthalen-Helchteren

 België